Voor een wereld van verschil
_______________

Een kleine inzicht van onze diensten


*VLOERONDERHOUD* 

Beschadigd en bevuilde linoleum vloeren zien er weer als nieuw uit en kunnen na deze behandeling weer jaren mee! Dit scheelt enorm in de kosten van een nieuwe vloer.

________________________________________________________________

 

  *COATING / CONSERVEREN*

Geen tot weinig onderhoud kan uw kozijnen flink aantasten. Gelukkig kunnen wij vaak nog voorkomen dat uw kozijn opnieuw geschilderd of zelfs vervangen moet worden. Dit is mogelijk door middel van specialistisch reinigen en het voorzien van een nieuwe coating laag waarna deze goed onderhouden dient te worden door middel van reinigingen en conservering. Tevens blijft u hierdoor een frisse uitstraling naar uw klant hebben.

_________________________________________________________________

 *GLASBEWASSING*

   Glasbewassing is niet enkel het raam nat en droog maken zoals de meeste beweren. Er is een specialistisch oog nodig om de voortekenen van bijvoorbeeld slecht onderhoud of natuurlijke kalkvorming te zien, te melden en te bestrijden. Waarna zij zullen glimmen alsof zij er niet zijn!

_________________________________________________________________

 

*GEVEL REINIGING*


Algen en mos groei is van nature iets heel moois maar waarschijnlijk niet op uw gevel. Wij verwijderen dit graag waarna u weer blij naar uw werk kan gaan.

_________________________________________________________________