Voor een wereld van verschil
_______________

Onze diensten 

Glasbewassing,

Een frisse professionele uitstraling is niet het enigste wat u bereikt door het regelmatig wassen van uw ramen, zo behouden uw ramen haar glans!

Glas bestaat uit 4 hoofdbestandsdelen: Kalk, Zand, Soda & Dolomiet.

Dit komt u elke dag tegen door de bouwput bij u om de hoek, omdat u aan een kustgebied gevestigd bent of bijvoorbeeld door vogels.

U kunt uzelf dus voorstellen dat 1 of al van deze hoofdbestandsdelen uw ramen hardnekkig aantasten, vandaar dat het een prioriteit is voor het behoud van uw ramen om deze bij tijds en op reguliere basis gewassen worden om u voor de onnodige hoge kosten van het "ertsen" te behoeden.Gevelreiniging,

Naast het glas wordt het gevelonderhoud vaak links gelaten, als dit probleem niet op tijd verholpen wordt, wordt uw gevel poreus en zijn de kosten om dit te repareren aanzienlijk hoger dan de kosten van het onderhouden en reinigen van uw gevel.

een frisse uitstraling en indruk naar uw klanten is essentieel in het succesvolle bedrijfsleven!


Schoonmaak,

kantoren.

Stof en stofnestjes, volle vuilnis zakken, spinnenraggen, een kop koffie morsen op de vroege maandag ochtend, het gebeurt ons allemaal maar niet iedereen heeft de tijd of de zin om deze storende factoren op te lossen... Wij wel! Uw kantoor kan schoongemaakt worden buiten kantooruren zodat niemand last van elkaar ondervindt en beide partijen op volle toeren kunnen functioneren.


portieken.

Alle buren maken er gebruik van, de hond van de buurman, de kleinkinderen van de buurvrouw met een pakje lekkend sap, de pot appelmoes die uit uw tas met boodschappen is gevallen of een lampje van het portiekverlichting dat knippert. Een wekelijkse schoonmaak en controle beurt van ons haalt bij u een groot deel van uw dagelijkse stress weg.


Speciaal reiniging,

Groene energie is de toekomst!

Maar ook windmolens en vooral zonnepanelen hebben onderhoud nodig,

wist u bijvoorbeeld dat de wind zand, zout, koolstof en as meevoert van over de hele wereld?

Deze dalen en nemen de efficiëntie van uw zonnepanelen weg.

Door deze op de juiste manier op reguliere basis te reinigen raken zij niet beschadigd en voert u uw energie toestroom met maar liefst 30% op!  

 

 

Vloeronderhoud,

De vloer van uw kantoor en/of pand heeft het meeste te verduren gedurende de dag. Hierdoor slijt hij met grotere snelheid dan bijvoorbeeld de muren, met goed onderhoud kunt u de leeftijd van uw vloer met jaren verlengen!

Wij kunnen bijvoorbeeld: coatingvloeren, betonvloeren, linoleumvloeren, zeilvloeren, parketvloeren, tapijtenvloeren, glazenvloeren, natuurstenenvloeren en tegelvloeren voor u op de juiste manier reinigen en onderhouden waardoor u langer plezier heeft van de mooie vloer die u heeft.


Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!