Maximaal rendement
voor mens & milieu!

Wie zijn wij?

 

 Familie bedrijf

earth cleaning is in 2014 opgericht om op een milieu vriendelijke wijze schoonmaakwerkzaamheden te verrichten voor zakelijke klanten welke bezig zijn om de environmental footprint van de organisatie te verlagen, daarnaast proberen wij de bewustwording van nog onbekende met bio-reinigers te triggeren.

Familie is belangrijk voor ons! Wanneer er uitbreiding van het team volgt buiten de familie wordt deze ontvangen en behandeld als familie, dit zorgt voor een zeer aangename werk omgeving waar we elkaar zowel zakelijk als privé steunen.

Binnen de familie Aartman hebben wij meerdere schoonmaak professionals opgeleid zoals: Glazenwassers, schoonmakers, speciaal reinigers & vloeronderhouders. Naast schoonmaakexpertise hebben zij verschillende achtergronden welke in de praktijk tot leven komen in aanvullende diensten zoals klein technisch onderhoud, gevel restauratie & advies.  

Vanuit de dienstverlening zijn wij door kennis vergaring en ervaringen gegroeid tot een bron van expertise, deze expertise delen wij dan ook graag met ons netwerk in de schoonmaakbranch wat voor vele succesvolle opdrachten heeft geleid.

Tegenwoordig draagt earth cleaning zorg om de best mogelijke match tussen leverancier en eindgebruiker te verwezenlijken kijk voor meer informatie over de diensten onder het kopje Onze Diensten.  

 

Groene groet!

Familie Aartman